Candido - Capello Di Prete
I1929 producerede Francesco Candido sin første vin. Det blev starten på en vinhistorie fra Salento, der stadig er i live den dag i dag takket være brødrene Alessando og Giacomos hårde arbejde og passion.
De er tredje generation af Candido-familien, og har en utrolig fornuftig tilgang til at dyrke jorden. Samtidig har de skabt udvikling og dermed dem selv et navn på et konkurrencedygtigt niveau i både Italien og udlandet.
Candido-familiens filosofi er, at ”det er i vinmarkerne, vinen laves”. Udover de 140 hektar vinmarker, som Candido-familien selv ejer og dyrker, er der 180 hektar vinmarker, som ejes og dyrkes af små vinbønder i tæt samarbejde med Candido - her drager de fordel af den tekniske ekspertise, der gør det muligt at producere de bedst mulige druer.
Hver eneste fase af produktionen følges nøje med største omhyggelighed og dedikation - med opbakning fra ekspert knowhow og en gennemsyrende passion for hele processen.
Denne vin er produceret af Negroamaro-druer, der er dyrket i Salento-regionen i Puglia og har været lagret på små egetræsfade.
Det er en elegant vin med dyb rubinrød farve med et lilla skær og en delikat og let krydret frugtduft. Fyldig, rund og fløjlsblød frugtsmag med et strejf af krydderier og vanilje samt en lang og behagelig eftersmag.