Salg- og levering Kundeservice Hurtig levering over alt

Chateau Ste Michelle, Syrah

Chateau Ste Michelle, Syrah
eb0039
En næsten exotisk, rig og balanceret vin med ægte Syrah spice og cremede aromaer af solmodne røde bær. Smagen er medium kraftig, fyldig og med en rund og blød finish.
Beskrivelse
PRIS DKK 169,00
Antal Læg i kurv
Lagerstatus: På lager (1 - 3 dages levering)
Land USA
Område Washington State
Årgang 2019
Drue syrah
Alkohol 13.5%
Indhold 750
Beskrivelse

"Wine Region of the Year" (Wine Enthusiast)

The Cascade Mountains skærmer området totalt af for fugtige vestenvinde. Den mægtige Columbia River sikrer rigelige forsyninger af vand. Et langt, lunt efterår, med mere end to timers ekstra sollys pr. dag sammenlignet med Californien, og store spring mellem dag og natte temperaturer sikrer druerne den langsomme og stabile modning, der giver de fineste aromaer og de bedst balancerede vine. Verdensklasse med andre ord!

På Chateau Ste. Michelle kombineres den klassiske tradition med New World innovation, og vinene nyder international anerkendelse.

Reelt er der tale om to vinerier: Et separat vineri, der er optimeret til hvidvinsfremstilling, og et, der er optimeret til fremstilling af røde vine fremstilles.

Winemaker er Bob Berteau. Projekter med Toscana's store Antinori familie (superprestigevinen Col Solare) og Dr. Ernst Loosen fra Mosel og Pfalz (superprestige Rieslingvinen Eroica) understreger yderligere Chateau Ste. Michelle’s ledende position.

Syrah druen trives perfekt i Washington States klima, der byder på et langt lunt efterår med kølige nætter, en kombination, der giver druer med optimal modenhed og kompleksitet.

Bob Berteau er ny Chief Winemaker på Chateau Ste. Michelle og der er virkelig kommet nye "boller på suppen". Der er ganske enkelt tale om "a new beginning" og 2006-årgangen er Bob's første og repræsenterer et kæmpehop opad i kvalitet.

Denne Syrah er et forrygende bevis på Bob's "New era"

Her er unik rigdom, koncentration og samtidig perfekte, bløde tanniner.

Under gæringen af hovedparten af druerne foretages en blid "remontage" hvor den gærende most pumpes ud fra bunden af gæringskarret og sprøjtes ud over masken. Ved de resterende druer anvendes "Pigeage" hvor masken blidt stødes ned i den gærende most. Den unge vin blev lagret i 14 måneder på fade af fransk og amerikansk eg – halvt af hver.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System