Lakridseriet blev lanceret i 2014 af Matin og Kim.
Helt tilbage i 2008 fik deres dygtige og passionerede chokolade specialist Liselotte ideen – hvorfor ikke blande de 2 ting sammen. Lakrids og chokolade.
Ideen var ikke helt ny viste det sig, for rundt omkring i verden har de kunnet hente inspiration og smagsoplevelser i særklasse.
I 2008 blev lakridsen ”lånt” og var stærkt inspireret af lakrids og chokolade i kombination man i flere år havde kunnet få fra Island. Alle var vilde med smagen trods den var meget anderledes. Året efter begyndte lakrids og chokolade for alvor at tage fat i Danmark.
De efterfølgende år begyndte de at samle viden til Lakridseriet – de eksperimenterede og lod sig inspirer af lakridsens vidunderlige verden. Nu var målet sat – nemlig at samle det bedste lakrids fra hele verden i en serie af luksus produkter – med andre ord Lakridseriet så dagens lys.
Deres inspiration har de samlet fra hele Verden – og tilsammen er den nu med til at gøre deres drøm om Lakridseriet virkelig
"Fra Verden fandt vi inspiration." som de siger.
Lakridseriet har nu fantastiske 8 chokolade – lakrids varianter, Der er noget for enhver smag. Men det sidste tvist fandt Kim & Martin i Hamborg i en helt ny og syrlig vingummi, uden gluten og uden gelantine. Det var tvisten der lige manglede i Lakridseriet – en syrlig frugtvingummi med eksotisk citrus og med flødechokolade og lakrids pulver.
Velkommen til en verdens rejse der kun lige er begyndt.