Kendall-Jackson Vintner's Reserve Cabernet Sauvignon
Land | USA |
Område | Sonoma og Mendocino County Californien |
Årgang | 2019 |
Type | Tør |
Drue | Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Petit Verdot ,Merlot, |
Alkohol | 14.5% |
Indhold | 75 cl. |
Kendall-Jackson Vintner's Reserve serien repræsenterer Kendall-Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate vinene. Disse vine produceres af druer, der er håndplukkede på Jackson Estates egne vinmarker, som er hjertet i hele Kendall-Jacksons vinproduktion. Hver enkelt drue, der er brugt til Vintner's Reserve serien, er dyrket på vinmarker i de kølige kystområder i Californien, som alle er under Kendall-Jacksons dygtige vindyrkningsteams kontrol. Dette giver winemakerne de bedste betingelser når de færdige blends skal laves i vineriet. Som Kendall-Jacksons afdøde grundlægger, Jess Jackson, sagde om Vintner's Reserve serien: "Vores mål er at lave vine, som du vil nyde første gang du smager dem - og mange år fremover."
Druerne til denne vin er dyrket i Sonoma County (91%) og Mendocino County (9%) i Californien, USA.
Vinen er produceret af 92% Cabernet Sauvignon, 4% Cabernet Franc, 3% Petit Verdot og 1% Merlot druer. Den har været lagret 8 måneder på franske og amerikanske egetræsfade.
Kan med fordel serveres til vildt, rødt kød, krydrede grillretter samt stærke oste.
Vinen kan med velbehag drikkes nu, men kan også med fordel henlægges yderligere nogle år.