Kendall-Jackson Vintner's Reserve Pinot Noir
Land | USA |
Område | Monterey og Santa Barbara County Calafornien |
Årgang | 2021 |
Type | Tør |
Drue | Pinot Noir |
Alkohol | 14,5 |
Indhold | 75 cl. |
Kendall-Jackson Vintner’s Reserve serien repræsenterer Kendall-Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate vinene.
Disse vine produceres af druer, der er håndplukkede på Jackson Estates egne vinmarker, som er hjertet i hele Kendall-Jacksons vinproduktion.
Hver enkelt drue, der er brugt til Vintner’s Reserve serien, er dyrket på vinmarker i de kølige kystområder i Californien, som alle er under Kendall-Jacksons dygtige vindyrkningsteams kontrol.
Dette giver winemakerne de bedste betingelser, når de færdige blends skal laves i vineriet. Som Kendall-Jacksons afdøde grundlægger, Jess Jackson, sagde om Vintner’s Reserve serien: ”Vores mål er at lave vine, som du vil nyde første gang, du smager dem - og mange år fremover.”
Denne vin er produceret af 100% Pinot Noir druer, der er dyrket i Monterey County (54%) og Santa Barbara County (46%) i Californien.
Noget af det absolut bedste Pinot Noir i verden!
Denne harmoniske og velafbalancerede vin er særdeles velegnet til rødt kød, svinekød, lam samt fjerkræ.
Den kan med meget stor velbehag drikkes nu, men den kan også henlægges yderligere nogle år.