Rocca Conti Pardo Piemonte
I 1880 grundlagde Francesco Rocca firmaet Vinicola Rocca. Firmaet har lige siden været en del af vinindustrien i Italien. Selskabet, der stadig ejes af familien Rocca, hedder i dag helt korrekt Angelo Rocca & Figli.
I begyndelsen handlede Rocca kun med partivarer, men senere udvidede man med to vinerier med tilhørende landjord, så man nu også selv producerer vin.
Udover de to vinerier råder Rocca over et topmoderne tappeanlæg og lager i Agrate Brianza, der er beliggende i Lombardiet, hvorfra man også distribuerer vinene. Det er noget af det mest prestigefyldte byggeri indenfor vinbranchen, som er bygget udelukkende i marmor og granit og består af kældre, som sikrer den optimale lagring af vin i både fade og tank.
Vinen er produceret af druerne Dolcetto og Barbera, der er dyrket på de smukke bakker i Piemonte-området i det nordlige Italien
Alle druerne er håndplukkede, og vinen har udelukkende været lagret på ståltanke for at bibeholde så megen frugt som muligt.
Det er en elegant vin med intens dybrød farve