Sartori Reius Amarone
Land | Italien |
Område | Veneto regionen |
Årgang | 2016 |
Type | Tør |
Drue | Corvione, Rindinella, Cabernet |
Alkohol | 15% |
Indhold | 75 cl |
Sartoris historie går helt tilbage til 1898, hvor Pietro Sartori købte en vinmark og en lille kælder for at sikre stabile forsyninger af gode kvalitetsvine til sit hotel. Denne handling kom til at symbolisere grundlæggelsen af vinfirmaet Sartori - og vin har lige siden været Sartori familiens kald. Der er nu gået over 100 år siden grundlæggelsen og det er i dag 4. generation af Sartori familien, der ejer og leder firmaet. Denne vin er produceret af 50% Corvina Veronese, 30% Corvinone, 15% Rondinella og 5% Cabernet druer, der er dyrket i Veneto området i Italien. Druerne er omhyggeligt udvalgt og kun de allerbedste druer er blevet brugt til denne vin, der har været lagret 3 år på egetræsfade og minimum 6 måneder på flasken inden frigivelsen. . Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til vildt, smagsfulde kød- og grillretter samt diverse lagrede oste. Det er en vin, der med velbehag kan drikkes nu, men som også har et godt henlægningspotentiale.